جستجوگر در این تارنما

Wednesday 18 June 2014

مصرف سیاهدانه، کابوسی برای بیماری سرطان

سیاهدانه با نام علمی  Nigella_sativa  خاری است بر چشم کنسرنهای بزرگ داروساز و برخی از پزشکان وابسته به آنها که تنها از فروش داروهای صنتعی و شیمی درمانی زندگی میکنند.
چندی است که با انجام پژوهشهای گوناگون در دانشگاه ها، پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که مصرف سیاهدانه برای جلوگیری  از ابتلای به برخی از گونه های سرطان مانند، سرطان روده، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان پستان، سرطان لوزالمعده یا پانکراس و حتی غده های بدخیم مغزی بسیار موثر میباشد و مصرف آنرا در مراحل ابتدایی شناخته شدن بیماری در بیماران مبتلا به سرطان تجویز میکنند.
پژوهشگران بخش مربوط به سرطان دانشگاه جفرسون فیلادلفیا در یک  مطالعه پژوهشی  دریافتند که هشتاد در صد سلولها و غده های سرطانی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به سرطان لوزالمعده، ریه و دستگاه گوارشی با اضافه نمودن سیاهدانه به داروهایشان، پس از گذشت سی هفته از میان رفتند. 
در سال 2003 پژوهشگران دانشگاه ایالتی جکسون ایالت میسی سی پی بر روی سیاهدانه بعنوان داروی مبارزه با  سرطان پستان مطالعه و پژوهش انجام دادند و از نتایج پژوهشها راضی بودند.
گرچه سیاهدانه را در گذشته بطور مستمر در غذاها و پزشکی سنتی استفاده مینمودند و این دانه بخصوص در کشورهای شرقی چیز شناخته شده ای بود  اما امروزه  در همه گیتی بخصوص در کشورهای غربی به دو دلیل عمده به دانه ای فراموش شده و در نتیجه ناشناس مبدل گشته است.
نخست اینکه رقبای صنعتی سیاهدانه (داروهای کنسرنهای بزرگ داروسازی) در میان پزشکان امروزی شناخته شده تر هستند و دسترسی به آنها در هر داروخانه ای میسر میباشد.
دوم اینکه مصرف سیاهدانه و روند تاثیرگزاری آن بر روی بیماری زمان گیر است. در دنیای شتابزده امروزی کسی را طاقت و یارای صبر کردن نمیباشد. هرچند که داروهای نوین عوارض جانبی زیادی را بهمراه دارند ولی همینکه در یک زمینه بخصوص تاثیرات خود را زود نشان میدهند، آنها در دید پزشکان که بدنبال نشان دادن موفقیت روشهای بکار گرفته خویش هستند و بیمارانی که تنها رهایی از درد و عذاب را میطلبند، پیشتاز و ممتاز کرده است.
اینکه آیا بکار بردن این روش در دراز مدت هم همینطور خوب خواهد ماند یا نه را کسی توجه نمیکند.
لازم به یادآوری میباشد که درمان بیماری توسط سیاهدانه بایستی در مراحل نخستین پیدایش بیماری انجام گیرد و در طی مدت درمان، بیمار بایستی از مصرف شکر صنعتی ( شکر بصورتی که عرضه و فروخته میشود)، آرد سفید و خوراکیهای کنسرو شده، جدا پرهیز و دوری نماید.
طرز مصرف سیاهدانه یا روغن سیاهدانه در دوران بیماری بسیار ساده میباشد. روزانه سه قاشق چایخوری.
قاشق نخستین را بایستی با یک قاشق عسل طبیعی نیمساعت پیش از خوردن صبحانه، قاشق دوم را همراه با نهار و قاشق سوم را هم پیش از خوابیدن صرف نمود.


No comments: